Nettside

Vi i Rakno skreddersyr nettsider basert på dine behov som gjør det enkelt for kundene å finne informasjonen de er ute etter, samtidig som de styrker din merkevare.

Alle nettsider vi setter opp er responsive, det vil si at innholdet tilpasses kunden enten om de kommer inn via en PC, et nettbrett eller en smarttelefon. Samtidig sørger vi for at alt er korrekt satt opp med tanke på Google sine retningslinjer, slik at nettsiden din kommer frem i søk.

Vi foretrekker WordPress, et av verdens mest populære webverktøy. WordPress brukes av millioner av mennesker og firmaer daglig, og inneholder alle muligheter for at nettstedet ditt blir akkurat slik du vil ha det.

Vi implementerer også statistikk- og analyseverktøy slik at du hele tiden har kontroll på hva kundene gjør på nettsiden, og som gjør det enklere å gjøre tilpasninger.

Nettsidene kan også implementeres med ekstra funksjonalitet som for eksempel blogg, kontaktskjemaer, og kalender med integrasjon mot din Outlook.

 • Responsivt design – bloggen fungerer på alle skjermtyper, nettbrett og mobiler
 • 99% garantert oppetid og daglig backup
 • Vi håndterer alt av installasjon, hosting, domener og e-postadresser
 • Integrasjon mot WordPress – verdens største bloggverktøy
 • Statistikk og sikkerhet
 • Support via e-post og telefon

Pris: Fra 299,- per mnd

Nettsteder vi har satt opp

 • spiritofhockey.org/ Scott Winkler-Prisen Et stipend vil årlig bli tildelt den spilleren som gjennom hele sesongen har jobbet hardest med å nå sine mål. Den spilleren som jobber målrettet og hardt på hver trening og på skolen. En spiller med et enormt engasjement og forkjærlighet for hockey. En spiller med de rette holdningene.

  spiritofhockey.org/
 • baumannmuskelterapi.no Jeg har nærmere 20 års erfaring fra bransjen, og tilbyr behandlinger til folk i alle aldre. Jeg jobber helhetlig og kombinerer gjerne ulike behandlingstyper. Jeg utfører dyp massasje for å løse opp spenninger i muskulaturen over hele kroppen. Jeg jobber mye med pasienter som har plager i rygg, skuldre og nakke grunnet stillesittende arbeid. Jeg har også lang erfaring med behandling av idrettsskader i muskulaturen. Jeg har selv drevet aktivt med langdistanseløp.

  baumannmuskelterapi.no
 • turbokommunikasjon.no Vi hjelper deg med å komme i gang med å kommunisere og å annonsere i sosiale medier, samt å legge en digital strategi på web, facebook, instagram, twitter og evt. pinterest, blogg, linkedin, Youtube mm. Vi leverer også tekst og design for print og web, og PR- og markedsføringsstrategier utover sosiale medier. Vi trives aller best med å jobbe med små og mellomstore bedrifter.

  turbokommunikasjon.no
 • puglia.no/ Salento – kyst til kyst Salento byr på vakkert landskap, koselige kystbyer og deilige bade -og matopplevelser. Dag 1: Du/dere blir hentet på hotellet. Turen begynner i retning Porto Badisco: vi rusler nedover langs kysten Orte, før vi tar et stopp.

  puglia.no/
 • foodtruck.no Endelig kan vi tilby fersk, hjemmelaget streetfood fra vår truck på Rådhusplassen i Oslo. Vi holder åpent mellom 11 og 19 samt 17. I tillegg til varm streetfood serverer vi kaffe og mineralvann. Menyen vil løpende justeres basert på sesong og innspill fra våre kunder. Velkommen!

  foodtruck.no
rakno.noNettside